STOCKtechnik Kft

A papír-írószer nagykereskedelem több nemzetközileg elismert és nagy múlttal rendelkező cégeket és márkákat képviselünk többek között a FABER-CASTELL, LAMY, LERCHE, BODEN, ARTOZ, ELCO. Igyekszünk a beszállítóink elvárásainak és a márka igényeinek eleget tenni. Az általunk képviselt Faber-Castell és további márkák inkább a közép és felső árkategóriájú termékek közé tartoznak.

A Faber-Castell által gyártott valamennyi termék igen magas minőségi követelményeknek felel meg.
A Faber-Castell 250 éves, 1761 óta létezik és a mai napig családi tulajdonban van!
A Faber-Castell több tucat országban található. Természetbarát hozzáállásukat az is jelzi, hogy csak olyan országokban van jelen, ahol fellelhető a gyártáshoz szükséges nyersanyag is!

Igyekszünk megtalálni azt a partneri struktúrát és azt a vevőréteget célirányosan marketinggel, szóróanyagokkal, médiában való közzététellel és a viszonteladói partnereinkkel való együttműködéssel minél szélesebb körben ismertté tenni, és ezáltal az évről évre növekvő forgalmat elérni és realizálni. Fontosabb partnereink a magyarországi írószerpiacon megtalálható hálózatok, regionális vagy egész országot lefedő nagykereskedők, és ezen belül pedig a lokális kiskereskedők, viszonteladók. 800 partnerrel rendelkezünk, ebből 650-et nevezhetünk aktív partnernek egész országra kiterjedő külszolgálattal, mely külszolgálatnak a feladata, hogy a központi információkat eljuttassa a partnereinkhez, az új árukat bemutassa, a meglévő árukat és az áru kihelyezését aktivizálja, időszakos akciókra, időszakos piaci lehetőségekre a partnereinket felkészítse, ajánlatokat átadja, minőséget és egy minőségi szolgáltatást biztosítson. Reagálnunk kell a helyi adottságokra, a lokális adottságokra, a határon átívelő kereskedelemre, ezért az árpolitikánknak és a stratégiánknak figyelembe kell venni, hogy azon a területen vagy azon a határkörnyéken a másik országban milyen az értékesítési szokás és milyenek a vásárlási szokások. A forgalom közel 40%-át Budapesten realizáljuk és a fennmaradó közel 60%-át pedig az ország más területein. Cégünk 16 fővel dolgozik plusz a szerződéses partnerek, akik a külszolgálatos kollégák, ők vállalkozók, akik az egész országot járják. Havonta tartunk külszolgálati értekezletet, évente háromszor tartunk a telephelyen partneri találkozót, vásárt.

Megemlíteném a Faber-Castell céget: közép és az exkluzív kategóriába tartozó termékeket készítenek főképpen írószereket, de ezen kívül exkluzív ajándékokat, műszaki rajz eszközöket, gyerekeknek kreatív szetteket. Faber-Castell ceruza, Faber-Castell színes ceruza, Faber-Castell csőtoll, Faber-castell rajztábla stb. A 250 éves múlttal rendelkező Faber-Castell kiváló termékeivel hódit szerte a világban.

A Folia egy árban elérhető de jó minőségű termékcsaládot biztosít a kézügyességgel és kreativitással rendelkező fogyasztóknak – ez a mozaiktól a hullámpapírig, a műanyagtól, ragasztástechnikától egyéb más technikákat magában foglal. A Riethmüller cég a party és piknik vonulat képviselője: gyerekek számára girlandok, lampionok… rendelkezünk még további írószermárkákkal: Lamy, Lerche, valamint műszaki rajz technikával. Fontos az, hogy olyan márkákat és olyan termékeket forgalmazunk, melyek átfedése vagy egymásnak a lefedése minimális legyen. Amivel többet kell, hogy nyújtsunk az a minőség, a szállítási készség és a partnerekkel való kommunikáció. Ezáltal a cégünk bővülni tudott, évről évre jelentősen növekedni tudott forgalom terén is. Ezt a tendenciát szeretnénk megtartani és fenntartani.

Faber - Castell
Üzemelteti az www.InternetTudakozó.hu Kft.

Az oldal készült: Miniweb motor 1.2 verzióján.

ingyenes webstatisztika
Oldal generálási idő: 0.004503 másodperc !